Cleanser – Odmašćivač 125 ml

In stock

12,00 KM

125ml Cleanser sredstvo za čišćenje učinkovito uklanja sve masnoće s površine prirodnog nokta, što rezultira boljim prianjanjem trajnog laka i preostalog sloja nakon sušenja.

Product details

Cleanser – Odmašćivač

Cleanser (odmašćivač) sredstvo za čišćenje gel lakova 125 ml učinkovito uklanja sve masnoće s površine prirodnog nokta, što rezultira boljim prianjanjem trajnog laka i preostalog sloja nakon sušenja.

Korištenje sredstva za čišćenje neizbježno je u procesu nanošenja Gel laka. Obavezno koristite kvalitetne proizvode i pažljivo slijedite upute.

Brine se o noktima i kožici. Tekućina štiti nokat od pretjerane dehidracije i gubitka vode, pružajući pravu razinu hidratacije.

Način upotrebe: Nanesite malu količinu tekućine na blazinicu i pažljivo očistite svaki nokat. Nečistoće na površini nokat se lako uklanjaju i nokti će opet biti sjajni.

 

NAJ-LO gel lak i pribor za gel lakove su proizvodi talijanskog brenda koji najveću pažnju pridaje kvaliteti proizvoda i zaštiti noktiju. Svakodnevno rade na formuli koja daje odličnu boju, ali i štiti prirodnu ploču nokta. Osim toga, u ponudi imamo i pribor za trajni lak,  baze i top lakove. Pribor za trajni lak također utječe na dugotrajnost i pravilno nanošenje gel laka.

Upozorenje: Zapaljivo! Ne koristiti u blizini vatre. Čuvati izvan dohvata djece. Ako je osjetljiva reakcija, odmah prestati koristiti. Ne nanositi na kožu, ne udisati, ne progutati.

Product has been added to your cart