0

Traži

Ulje za njegu 10ml

Kod proizvoda64301
Dostupnost Dostupno

12,00 KM

Ulje za kutikule kožice bogato je i hranjivo ulje koje dubinski hidratizira i omekšava kožicu.

Štiti i čini nokte ekstra sjajnima.

Kupi odmah

Ulje za njegu

Ulje za njegu kutikule kožice bogato je i hranjivo ulje koje dubinski hidratizira i omekšava kožicu.

Štiti i čini nokte ekstra sjajnima.

Preporučuje se kao kućni tretman pri oblikovanju i pripremi noktiju.

Kako koristiti ulje za njegu kožice?

Nakon što nanesete gel lak na nokte, u postupku kako je objašnjeno, koristite ovo ulje za njegu kožice. Namažite ulje oko kožice nokta i pusti ga da stoji dvije minute. Potom ga nježno umasirajte prstima. Taj dodatni korak u kućnoj manikuri pomaže da izbjegnete bolne zanoktice.

Kutikula ili kožica nokta je, po definiciji, bilo koja odumrla koža  oko noktiju. Ta kožica je veoma osjetljiva i lako puca i isušuje se što većini žena uzrokuje problem. Osim što je suha i ispucala koža oko noktiju estetski neprivlačna, može stvoriti velike probleme zbog stvaranja zanoktica. Zanoktice su upalni proces kod korijena nokta i nastaju zbog toga jer nokat raste brže od okolne, nježne kože. To uzrokuje da koža puca, isušuje se i ružno izgleda. Zanoktice su često vrlo bolne i mogu prouzrokovati veće upale.

Njega kožice i noktiju je jako važna. Ukoliko vam se stvaraju zanoktice i koža vam je suha moguće je da imate manjak vitamina E, željeza ili kalcija. Također, zanoktice i suha koža oko noktiju se češće pojavljuju zimi zbog niskih temperatura i hladnog i suhog zraka. Neke osobe općenito imaju suhu kožu na tijelu te im ovo predstavlja stalni problem.

Sastojci: Paraffinum, Liquidum, Ananas sativus (pine apple), fruit juice Aroma (Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Linalool), Red 7/Cl 15850

NAJ-LO gel lak i ulje za njegu su proizvodi talijanskog brenda koji najveću pažnju pridaje kvaliteti boja i zaštiti noktiju. Svakodnevno rade na formuli koja daje odličnu boju, ali i štiti prirodnu ploču nokta. Osim toga, u ponudi imamo i pribor za trajni lak, odmašćivače, baze i top lakove. Pribor za trajni lak također utječe na dugotrajnost i pravilno nanošenje gel laka.

Upozorenje: Zapaljivo! Ne koristiti u blizini vatre. Čuvati izvan dohvata djece. Ako je osjetljiva reakcija, odmah prestati koristiti. Ne nanositi na kožu, ne udisati, ne progutati.

Proizvod je već dodan u košaricu