Gel Lak Joker

In stock

23,00 KM

NAJ-LO UV/LED GEL LAK 10ml. Trajni lak koji se nanosi kao lak za nokte. Suši se pod UV ili LED lampom. Visoka kvaliteta i trajnost do 5 tjedana.

Product details

Gel lak / Trajni lak – Upute za nanošenje: Na očišćene i pripremljene nokte nanosi se sloj PRIMERa i ostavi se 20-30 sekundi, da se osuši. Dalje se nanosi jedan sloj BASE i suši 2 minute pod UV lampom ili 30 sekundi pod LED lampom. Slijedi nanos prvog sloja boje koji se suši 2 minute pod UV ili 30 sekundi pod LED lampom, zatim se postupak po potrebi ponovi s drugim slojem boje. Završi se sa tankim slojem TOP COAT gela, koji se suši 2 minute pod UV lampom ili 30 sekundi pod LED lampom. Ljepljivi sloj se briše s CLEANSERom.

Prednosti Gel laka / Trajnog laka za nokte:

  • Nokti su uredni, bez oštećenja i ogrebotina
  • Gel lak / Trajni lak se lako uklanja
  • Nema invazivnih tretmana za skidanje boje
  • Ne oštećuje prirodnu ploču nokta
  • Velik izbor boja
  • Visoka kvaliteta i trajnost
  • Traje i do 5 tjedana

NAJ-LO gel lak je proizvod talijanskog brenda koji najveću pažnju pridaje kvaliteti boja i zaštiti noktiju. Svakodnevno rade na formuli koja daje odličnu boju, ali i štiti prirodnu ploču nokta. Osim toga, u ponudi imamo i pribor za trajni lak, odmašćivače, baze i top lakove. Pribor za trajni lak također utječe na dugotrajnost i pravilno nanošenje gel laka.

Upozorenje: Zapaljivo! Ne koristiti u blizini vatre. Čuvati izvan dohvata djece. Ako je osjetljiva reakcija, odmah prestati koristiti. Ne nanositi na kožu, ne udisati, ne progutati.

Proizvedeno u SAD.

Sastojci: Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Hydroxypropyl Methacrylate, Peg-9 Dimethacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, P-Hydroxyanisole, Hydroquinone, Titanium Dioxide/ CI 77891, Violet 2/CI 60725.

Product has been added to your cart