TOP

In stock

23,00 KM

TOP COAT NAJ-LO UV/LED gel za poliranje stvoren je za poliranje i zaštitu svih boja. Njegovi UV filtri jamče trajnost od najmanje 3 tjedna, ne mijenjaju tamne boje i štite svijetle.

Product details

TOP COAT GEL LAK 10ml.

Supreme Top Coat za završni sjaj noktiju: nanosi se nakon boje. Ovaj gel za poliranje stvoren je za poliranje i zaštitu svih boja, a njegova srednje gusta formula čini ga idealnim za stvaranje laganog sloja ili za popunjavanje malih udubljenja u strukturi. Njegovi UV filtri jamče trajnost od najmanje 3 tjedna, ne mijenjaju tamne boje i štite svijetle. Suši se za 60 sekundi u UV/LED lampi, 180 sekundi u UV lampi.

 

Gel lak / Trajni lak – Upute za nanošenje: Na očišćene i pripremljene nokte nanosi se sloj PRIMERa i ostavi se 20-30 sekundi, da se osuši. Dalje se nanosi jedan sloj BASE i suši 2 minute pod UV lampom ili 30 sekundi pod LED lampom. Slijedi nanos prvog sloja boje koji se suši 2 minute pod UV ili 30 sekundi pod LED lampom, zatim se postupak po potrebi ponovi s drugim slojem boje. Završi se sa tankim slojem TOP COAT gel lak, koji se suši 2 minute pod UV lampom ili 30 sekundi pod LED lampom. Ljepljivi sloj se briše s CLEANSERom.

Prednosti Gel laka / Trajnog laka za nokte:

  • Nokti su uredni, bez oštećenja i ogrebotina
  • Gel lak / Trajni lak se lako uklanja
  • Nema invazivnih tretmana za skidanje boje
  • Ne oštećuje prirodnu ploču nokta
  • Velik izbor boja
  • Visoka kvaliteta i trajnost
  • Traje i do 5 tjedana

NAJ-LO gel lak je proizvod talijanskog brenda koji najveću pažnju pridaje kvaliteti boja i zaštiti noktiju. Svakodnevno rade na formuli koja daje odličnu boju, ali i štiti prirodnu ploču nokta. Osim toga, u ponudi imamo i pribor za trajni lak, odmašćivače, baze i top coat lakove. Pribor za trajni lak također utječe na dugotrajnost i pravilno nanošenje gel laka.

Upozorenje: Zapaljivo! Ne koristiti u blizini vatre. Čuvati izvan dohvata djece. Ako je osjetljiva reakcija, odmah prestati koristiti. Ne nanositi na kožu, ne udisati, ne progutati.

Proizvedeno u SAD.

Sastojci: Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Hydroxypropyl Methacrylate, Peg-9 Dimethacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, P-Hydroxyanisole, Hydroquinone, Titanium Dioxide/ CI 77891, Violet 2/CI 60725.

Product has been added to your cart